Hozzávalók:
- 50 dkg barack (befőttel is szupi)
- 5 ek cukor
- 1 ek fahéj
- 4 tojás
- 3 ek liszt
- 3 dl tej
- 1 vaníliás cukor
Elkészítés:
A felkockázott barackokat kivajazott tepsibe tesszük, tetejét megszórjük 2 ek cukor és a fahéj keverékével.
A tojások sárgáját kikeverjük 3 ek cukorral, a liszttel, a tejjel és a vaníliás cukorral, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A masszát a barackra öntjük és aranybarnára sütjük. Tetejét még melegen meghintjük porcukorral.
Tanácsok:
Szuperkönnyű, szupergyors, szupernyári finomság!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.